Over ons

Maak kennis met Salon Comfort.

Salon Comfort is een plek waar jij even helemaal tot rust kunt komen. Een momentje voor jezelf. Een plek waar jij je snel op je gemak voelt.

Waarom Salon Comfort?

Wij staan altijd voor kwaliteit! Daarbij kijken wij niet alleen naar de wensen van de klant, maar kijken ook naar wat echt bij je past. Noem het maatwerk. Wij zijn specialist in kleuringen en gebruiken hier geheel eigen technieken voor. Wij blijven ons ontwikkelen door ons constant bij te scholen en door heel kritisch te zijn op ons werk. Bij ons staan ontwikkeling en groei hoog in het vaandel. Iedereen verdient een mooie en gezonde coupe met natuurlijke kleuringen. Bij ons proef je ook gelijk de sfeer.

Yonee

Trotse eigenaresse, Topstylist, Kleurspecialist van Salon comfort.

Ik sta voor liefde, kwaliteit en geef de mensen graag een gevoel van thuiskomen. Ik kan hier de Yonee zijn wie ik ben. Een gevoel dat ik de klant ook graag mee wil geven. Ontspannend naar mooi en beter haar. Alles wat ik doe, doe ik met liefde en met passie. Vanuit rust en vertrouwen. 

Het allermooiste aan het hebben van een eigen salon; vind ik het contact met allerlei verschillende mensen. Verschillende mensen die allemaal voor mooier en beter haar bij Salon Comfort komen.

Bij Salon Comfort staan wij voor kwaliteit en ontwikkeling. Ik wil graag het allerbeste uit mezelf halen. Hiervoor neem ik alle tijd en aandacht. Bij Salon Comfort staan wij voor de totaal beleving.

Tot snel, liefs Yonee

Romy

Ik zal me even voorstellen, ik ben Romy Lenting, en werk met heel veel plezier bij Salon Comfort.

Ik zit al jaren in het kappersvak en werk sinds 2020 al bij Salon Comfort! Samen met Yonee staan wij voor oprechte aandacht, service en kwaliteit. Een plek waar ik de Romy kan zijn die ik ben. Een plek waar wij dit gevoel ook mee willen geven aan de klant. Ik sta voor kwaliteit en geef de klant graag meer zelfvertrouwen. Samen creëren wij jouw mooiste coupe. Daarnaast ben ik ook visagiste en hou ik ervan om lekker te make-uppen, bij mezelf en mijn vriendinnen.

Ik ben dankbaar voor het werk wat ik doe, en voor de mensen die ik dagelijks mag ontvangen. Samen kijken we naar wat het beste bij jou past. Hopelijk tot snel!

liefs, Romy

Salon Comfort

Een momentje voor jezelf, even tot rust komen.