Behandelingen

Een onvergetelijke behandeling bij Salon Comfort.

Salon Comfort is een plek waar jij even helemaal tot rust kunt komen. Een momentje voor jezelf. Een plek waar jij je snel op je gemak voelt.

Bij Salon Comfort geven wij met alle liefde een uitgebreid advies. Een advies waarbij de behandelingen en mogelijkheden worden besproken! Want gezond haar is de beste basis voor mooi haar. Wij sluiten graag aan bij alle persoonlijke wensen. 

Daarbij kijken wij ook goed naar jouw haarstructuur en persoonlijkheid.
Bij Salon comfort creëren wij graag de beste versie van jezelf. Door deze behandelingen kun jij vol zelfvertrouwen en stralend de salon weer verlaten

Knippen

Wij creëren de aller beste coupe. Een coupe die je schoonheid nog meer versterkt. Om zelfverzekerder en met een glimlach de salon te verlaten. Meer weten over onze knipbehandelingen? Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Kleuren

Wij zijn de specialist op het gebied van kleuren; met een extra specialisme op blond. Bij Salon Comfort kunnen wij de perfecte kleuringen samenstellen. Als geen ander weten wij dat ieder haar anders reageer, maar door specifiek te kijken naar het haarstructuur en pigment stellen wij dit samen. Bij Salon Comfort gebruiken we onze eigen kleurtechnieken en creëren zo de voor jou unieke kleur. De kwaliteit en gezondheid van het proces staat voorop. Wij werken met gezonde en natuurlijke producten. Het team van Salon Comfort adviseert met alle passie over de riante mogelijkheden van het kleuren.

Door een exacte diagnose in precisie te nemen en goed te luisteren naar jouw wensen, komen wij tot het ultieme resultaat.

Wasmassage

Genieten en ontspanning met de ultieme was massage. Even helemaal los komen van alle hectiek van de dagelijkse stress en snelheid waarin er geleefd wordt. Kom even helemaal tot rust. Tijdens deze massage verzorgen wij de hoofdhuid en het haar. Wij geven dit een enorme boost door de juiste verzorging toe te passen.
Ook zorgt deze geweldige hoofdmassage voor een goede doorbloeding en verfrissing.

Special treatments

Bij Salon comfort zorgen wij ervoor met onze speciale treatment dat het haar sterk en gezond blijft en/of wordt. Door onze intensief toegepaste verzorging zorgen wij voor hoge waarborging van kwalitatief goed haar. Bij elke behandeling passen wij onze unieke treatments toe en stellen wij deze bij Salon Comfort samen. De speciale treatments geven meer glans en beleving. Het haar komt weer volledig tot bloei en leven. Jouw haar zal ultiem verzorgd worden. Tijdens een intensieve treatment gebruiken wij een warme handdoek zodat het haar de treatment nog meer opneemt. Zo biedt Salon Comfort net dat extra stukje service en kwaliteit.

Haardiagnose

Door samen te kijken naar wat het beste is voor jouw haar stellen wij samen een haardiagnose op. Vanuit deze diagnose maken wij samen een plan van aanpak. Goed voor jouw haren zorgen betekent behoud van kwaliteit. De producten die wij bij Salon Comfort gebruiken zijn van de hoogste kwaliteit. Door naar jouw wensen te kijken, kunnen wij maatwerk bieden. Kom gerust een keer langs in de salon en vraag ons om advies.

Heren

Bij Salon Comfort kunnen de mannen ook terecht voor een behandeling. Dit kan voor een knip en/of een Comfort behandeling.
Bij een Comfort behandeling krijg je net dat stukje extra aandacht. Dit doen wij door middel van warme handdoek en een speciale hoofdmassage. Vooraf bespreken wij de wensen door en komen samen tot een prachtig resultaat.

Visagie

Visagie voor alle gelegenheden! Samen creëren wij de beste versie van jezelf en zoeken wij naar de juiste balans. Wij geven jou graag dat stukje extra, net dat stukje meer zelfvertrouwen. Met een mix tussen diverse huidtypes en de juiste kleuren komen wij tot een heel mooi resultaat. Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat alles er tot in de puntjes top uitziet.

Totale make-over

Gewoon even ME TIME? Even helemaal wat anders? Dan is deze behandeling helemaal iets voor jou! Natuurlijk bespreken wij van te voren alle wensen en behoeftes door. Het eindresultaat pas aan het einde zien? Dat kan! Dan plakken wij de spiegels gewoon af! Vertrouw op onze expertise en vakkundigheid. Meer weten? Informeer bij onze professionals.

– Volledige creatieve kleuring
– Olaplex verzorging-Model knippen
– Hoofdmassage
– Special Treatment
– Styling naar wens
– Mogelijkheid tot lunch
– Thuisverzorging(s) (pakket) en advies op maat